ΟMIΛΟΣ    ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ    ΝΕΩN

Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ

Α Ν Ε Σ Τ Η

Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό σύλλογο του οποίου στόχος είναι η συσπείρωση όλης της νεολαίας της Καρπάθου καθώς και η διατήρηση και η προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας παράδοσης και των πολυάριθμων ηθών και εθίμων του νησιού μας. Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων (Ο.Κ.Ν) ιδρύθηκε το 1953 και εδρεύει από τότε στο Πειραιά, στή ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ(Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων, Κολοκοτρώνη 80, 210-4124564). Στή παρούσα σελίδα υπάρχουν banners από διάφορες δραστηριότητες τού Ο.Κ.Ν. που αναρτήθηκαν στό διαδίκτυο

- (A) Στό παρακάτω link:

(ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Δ.Σ. καθώς και τα οικονομικά του O.K.N. ανά πάσα στιγμή)

- (B) Eπίσης υπάρχει στό facebook σελίδα:

(απο το στόλισμα τού Χριστουγεννιάτικου δένδρου, τού Ο.Κ.Ν. πού έγινε στή ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ τή Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013)

EΓΙΝΕ  Η  ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ  ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ  ΝΕΩΝ  στο  ΓΡΑΦΙΚΟ  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ο  Ο.Κ.Ν.  ΤΙΜΗΣΕ  ΤΟΥΣ:  Παλαίμαχους  ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΚΑΣΟΥ & τούς Bετεράνους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π.

Τ

Το Δ.Σ. του Ομίλου μας αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου των βετεράνων ποδοσφαιριστών Καρπάθου-Κάσου κ. Βαγγέλη Ζερβουδάκη και αντιπροσωπεία του παρευρέθηκε στο φιλικό που έδωσαν οι παλαίμαχοι τη Δευτέρα 30 Νοέμβρη 2013, με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στη μνήμη του παλαιού άσου του Ολυμπιακού Κώστα Παπάζογλου. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του νησιού μας ανταποδίδωντας τη μεγάλη τιμή που τους έκανε η ομάδα των βετεράνων του ζήτησε από τα μέλη του Ο.Κ.Ν. να παρακολουθήσουν τον αγώνα και ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές της Καρπάθου στο ημίχρονο να βάλλουν τα μετάλλια στους “ερυθρόλευκους”. Ο αγώνας διεξήχθη στο star football club της Βούλας. Με το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Ολυμπιακού παρέθεσε δείπνο στην αντίστοιχη των βετεράνων Καρπάθου-Κάσου σέ κοσμική ταβέρνα στην Καστέλλα Πειραιά, όπου τα μέλη του Ο.Κ.Ν. κέρασαν πανιέρι με καρπάθικο πακλαβά και ψιλοκούλουρα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   Ο.Κ.Ν.

Ας βοηθήσουμε μαζί,   όλοι για να το μάθου,
το ωραιότερο νησί,   πως είναι της Καρπάθου  !

ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ    Ο. Κ. Ν.